Полянська громада
Закарпатська область, Мукачівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Плосківські волейболістки знову гратимуть у шкільній волейбольній лізі України-2018.

Дата: 12.02.2018 12:05
Кількість переглядів: 1285

         11 лютого 2018 року на базі спортивного комплексу «Юність» у м. Ужгороді проведено першість області з волейболу серед команд юнаків  та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів  старшого та середнього  віку (2004 року народження і молодші та 2001 року народження і молодші) «Шкільна волейбольна ліга області-2018». На ці змагання було заявлено команди юнаків  та дівчат Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів в обох вікових групах. Вони успішно пройшли попередній етап відбору, який відбувся у м. Свалява 27-28 січня 2018 року.

          Команда юнаків 2004 року народження і молодші на цій стадії змагань посіла 6 місце,  команда дівчат 2004 року народження і молодші зайняла 4 місце, а юнаки 2001 року народження і молодші зайняла 4 місце.

     Успішним був виступ  дівчат 2001 року народження і молодші. Вони підтвердили минулорічне досягнення і знову стали найсильнішими в області у своїй віковій групі. Цього разу вони обіграли своїх суперниць із Нижніх Воріт Воловецького району, Лютої Великоберезнянського району та команду дівчат із м. Мукачева. Серед переможців змагань учні  Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сегеді Ангеліна (11 клас), Лізанець Ангеліна (11 клас), Лизанець Вікторія (10 клас), Губинець Марія (9 клас), Губинець Олександра (9 клас), Кондря Мирослава(9 клас), Йовбак Анастасія( 10 клас), Попович Евеліна (8 клас) та Ключкович Ангеліна (7 клас). Вони вибороли право виступати на першості України з волейболу серед команд  дівчат загальноосвітніх навчальних закладів  старшого   віку( 2001 року народження і молодші) «Шкільна волейбольна ліга України - 2018» у м. Києві. На  змаганнях такого рівня минулого року учні Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів зайняли 9 місце.

  До цих змагань учнів готував учитель фізичної культури Плосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Копосович Іван Іванович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь